Kundcase

Svenska Begravningsbolaget AB

Antal anställda: 10
Verksamhet: begravningsbyrå
Bolagsform: aktiebolag

ViNi hjälper oss med löpande bokföring, lönehantering och bokslut. Ett total grepp om det ekonomiska i verksamheten.

Vi gillar ViNi för att… de är ett mindre företag med omsorg om kunden. Kunden är i fokus hela tiden känns det som. De är lätta att kommunicera med och föra en dialog. De har varit med i stort sett sedan starten 2013 och varit mycket behjälpliga med sina kunskaper.

Fördelar med digitalisering… Vi har stor hjälp med digitaliseringen eftersom vi har flera kontor över mellansverige och det skulle var mycket svårarbetat om vi inte hade kunnat digitalisera verksamheten till nästan 100 procent.

Vi kan varmt rekommendera Vini eftersom vi har bara goda erfarenheter av dem. ViNi är som vi anser det ett redovisningsföretag som ligger i framkant när det gäller utveckling och service.

Anders Olofsson Media

Antal anställda: 1
Verksamhet: webbdesign, copywriter
Bolagsform: enskild firma

ViNi hjälper mig med bokslut och deklaration.

Jag gillar ViNi för att… De alltid finns tillgängliga och är snabba att svara på mejl om man undrar något. De är kunniga både när det gäller skattefrågor så väl som tekniska frågor kring programvaran i Fortnox.

Fördelar med digitalisering… Direkt när jag kommer ut från till exempel Clas Ohlson fotograferar jag kvittot och laddar upp det via appen till Fortnox. Sen är det väldigt enkelt att själv sköta den löpande bokföringen i Fortnox. Kör jag fast är det bara att fråga ViNi.

Det finns även många andra bra funktioner i Fortnox, som att lägga upp återkommande fakturor, samt att skicka ut fakturor med brev direkt från gränssnittet, utan att själv behöva skriva ut och klistra på frimärke. 

Jag kan varmt rekommendera ViNi Ekonomikonsult.